Proiectul Afaceri Crestine

De unde a venit ideea site-ului Afaceri Crestine?

Ca multe alte proiecte sau initiative, Afaceri Crestine s-a nascut in urma sesizarii unor nevoi. Prima nevoie este cea de a avea clienti, oameni care sa doreasca ceea ce tu ai de oferit, fie ca este produs, serviciu, idee, etc. Exista multi frati crestini care sunt mici intreprinzatori, si ei trebuie sa aiba la cine sa lucreze, cui sa vanda, sau cu cine sa colaboreze. Bunastarea familiei si bunastarea bisericilor / adunarilor sunt direct influentate de veniturile obtinute de catre crestini.
A doua nevoie sesizata a fost nevoia de promovare si cunoastere cu privire la activitatile prestate de oameni crestini. La nivelul adunarilor / bisericilor se cunoaste cine ce lucreaza, insa aceasta cunoastere este vaga, raspandita prin discutii de la om la om, si de cele mai multe ori nu depaseste cadrul adunarii.
Un alt factor este ca fratii de credinta doresc cu adevarat sa se ajute. Legatura stransa a trupului lui Hristos se manifesta si in domeniul economic. Recomandarile se fac, si se tine cont de ele. Colaborarile devin trainice, pe termen lung, si au la baza mai mult decat avantajele strict economice: este bucuria de a ajuta pe cineva care iti impartaseste credinta si speranta.
Toate acestea au condus la evidentierea necesitatii unui mijloc de promovare si constientizare a comunitatii crestine cu privire la ce poate tot comunitatea crestina sa ofere, din punct de vedere economic.

Obiectivele proiectului

Obiectivul principal al proiectului este sa creeze o gandire, la nivelul fiecarui crestin, orientata spre ajutarea fratilor de credinta, prin cautarea serviciilor si produselor oferite de acestia. Pe langa acest site, vor fi folosite si alte mijloace de promovare si constientizare a acestei necesitati, la nivelul conducerii bisericilor /adunarilor si in comunitatea crestina online.
Al doilea obiectiv este ajutarea concreta a crestinilor, prin gasirea de oportunitati de afaceri sau de lucru. Aparitia pe site-ul Afaceri Crestine va conduce in mod direct la cresterea bunastarii fiecaruia.
Al treilea obiectiv este construirea unei baze de date la nivel national, in care sa fie inregistrate toate afacerile crestine, si care sa poata fi accesata si consultata in mod gratuit. In momentul de fata, o asemenea baza de data nu exista.

Cine are de castigat?

Crestinii care au afaceri sau ofera servicii

Toti cei care au ceva de oferit, servicii sau produse, beneficiaza prin promovarea pe site-ul Afaceri Crestine. Avand o expunere mare in cadrul comunitatii crestine, acestia isi maresc sansele sa fie cunoscuti si sa stabileasca noi legaturi de afaceri. Bunastarea lor va creste, si implicit bunastarea familiilor lor.

Bisericile / adunarile

Prin zeciuiala si darnicie, crestinii sustin lucrarea Domnului si contribuie la puterea financiara a bisericilor / adunarilor din care fac parte. Cu cat fratilor le merge mai bine financiar, cu atat bisericile si adunarile vor prospera. De aceea, rugam toate bisericile si adunarile crestine din Romania sa contribuie in mod activ la promovarea acestui proiect, prin mijloacele de promovare care sunt puse la dispozitie.

Realizatorii proiectului

Pe langa rasplata care vine de sus, realizatorii acestui proiect spera sa poata acoperi cheltuielile, prin obtinerea unui venit regulat din publicitatea pe site. Daca doriti informatii cu privire la publicitatea pe site, va rugam sa ne contactati.

Sursa:  http://www.afacericrestine.ro/despre_proiect.php

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu