Mania - Abordarea corecta a unei emotii puternice

Dr. Gary Chapman este autorul bestsellerului Cele cinci limbaje ale iubirii. Cu o experiență de peste 30 de ani în consiliere, el are capacitatea deosebită de a oglindi comportamentul uman, arătându-le cititorilor nu doar unde greșesc, ci și cum să iasă din impas și să meargă mai departe. Gary călătorește în întreaga lume pentru a ține seminarii, iar emisiunea sa radiofonică este difuzată de peste 100 de posturi.

  Cineva din familie face o observație negândită despre greutatea copilului tău.
     Pe autostradă mașina din spatele tău vine prea aproape de tine.
     Soția lasă rezervorul aproape gol... din nou.
     Viața este plină de frustrări - mai mari sau mai mici. Deși nu ești pe punctul de a izbucni, ajungi foarte ușor să fii plin de amărăciune și de mânie, din cauza dezamăgirii, a durerii, a respingerii și a rușinii.
     Mânia este o realitate a vieții. Însă nu trebuie să îți controleze viața. De fapt, mânia poate fi folosită înspre bine - poate chiar schimba lumea!
     În cartea Mânia - abordarea corectă a unei emoții puternice, dr. Gary Chapman ne prezintă informații folositoare, chiar surpinzătoare, despre mânie, de ce ne mâniem și ce putem face în privința aceasta. Folosind exemplele reale ale unor vieți și relații transformate, Chapman ne arată cum:
  • să recunoaștem diferența dintre mânia "bună" și mânia "rea"
  • să folosim mânia ca motivație spre o schimbare pozitivă
  • să scăpăm de un resentiment care fierbe demult
  • să ne învățăm copiii să își controleze mânia și chiar mai mult...
     Cartea include și un ghid de studiu pentru 13 sesiuni, ideal pentru grupuri mici. În plus, în fiecare capitol se găsesc întrebări pentru meditație.
 http://www.carti-duhovnicesti.ro/gary-chapman-mania-p-1176.html#.UYsux0ocVrQ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu