Biblii – 6 modele inedite

859675_72125356
Zilele trec şi adesea rămânem în urmă cu ceea ce ne este mai drag: blogul. Ne apropiem însă cu paşi vertiginoşi de lansarea, cu surle şi trâmbiţe, a librăriei online la care lucrăm de multă vreme şi de aceea timpul nostru este aşa de limitat acum.
Vineri în stocul librăriei noastre au intrat câteva feluri de Biblii care pe noi ne-au impresionat cu adevărat. De aceea, nu vrem să păstrăm bucuria prijeluită de ele numai pentru noi şi alegem să le împărtăşim cu voi prin intermediul blogului (preţurile lor sunt unele promoţionale). Sursa

Blog.gramma.ro se doreşte a fi un loc de retragere din lumea agitată, un loc în care prindem secundele prizoniere şi le încărcăm cu emoţii, vise măreţe şi  bucurii descoperite; un loc în care discuţiile sunt aromate şi adesea spumoase, gata să irupă în realitate drept mari idei şi frumoase vieţi. Astfel, vă invităm să descoperim împreună artişti valoroşi, poeţi fără pereche şi scriitori cu pene ascuţite, cineaşti de valoare şi pictori înzestraţi, oameni care înainte de a scrijeli cu fiinţa efemerul ştiu să se închine înaintea Marelui Maestru, să plece genunchiul şi să-şi lase fiinţa străpunsă de unda Creatorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu